pvc i alu profili

Komarnici

rolo komarniciProzore i vrata nije potrebno samo zaštititi od toplote, vec je poželjna i potrebna i zaštita od insekata. Komarnici su zdrava i trajna zaštita od komaraca i ostalih insekata. Mreža je napravljena od fiberglasa (staklenih vlakana) i otporna je na atmosferske uticaje. Ne rda i ne menja boju. Konstrukcija komarnika je napravljena od nerdajucih obojenih aluminijumskih profila dekorativnog izgleda i odlicnih karakteristika koje omogucavaju dug vek trajanja.

Rolo komarnici se mogu montirati na prozore, pri cemu se vrši vertikalno pomeranje (gore-dole), ili na vrata, sa horizontalnim pomeranjem (levo-desno).

Okvir i kutija za rolovanje su izradeni od plastificiranog aluminijuma, dok je sama mrežica od samogasivog poliestera i otporna je na sve vremenske uslove. Obezbeduje odlicnu zaštitu od komaraca, mušica i ostalih insekata.

Ivice materijala su zašticene posebnim cetkicama koje onemogucavaju oštecenje mreže. Poseban mehanizam omogucava ravnomerno dizanje i spuštanje mreže, pri cemu se ona namotava na oprugu. Cela konstrukcija ove mreže je pokretna, kao i platno komarnika, te se one mogu bilo kada i pojedinacno izmeniti ili zimi jednostavno ukloniti.

 

komarnici